Ζαλισμένος μπόμπιρας δίνει… ρεσιτάλ!

default image

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο ενός μπόμπιρα που συνέρχεται από τη νάρκωση και κάνει τους γονείς του να γελούν ασταμάτητα με όσα λέει. (Vid)

Το μόνιμο άγχος των γονιών μετά από μία επέμβαση, είναι πώς θα ξεπεράσουν τα παιδάκια τους τη νάρκωση και αν όλα θα πάνε καλά μετά το χειρουργείο.

Οι γονείς του μικρού Matt δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα από όλα αυτά, καθώς ο μικρούλης συνέρχεται από τη νάρκωση και δίνει… ρεσιτάλ ερμηνείας!

Το ξεκαρδιστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει ακριβώς εκείνη τη στιγμή που η επίδραση του φαρμάκου έχει επηρεάσει τόσο το γλυκύτατο αγοράκι που κάνει διάλογο με τους γονείς τους, βλέποντας τον καθένα από αυτούς… διπλό.

Με φωνή βαριά τους απευθύνεται λέγοντας: ”Τι έγινε παιδιά; Πώς πάει;”, μετατρέποντας την ανησυχία τους σε ακατάπαυστα γέλια.

Μετά βίας μπορεί να μιλήσει  και όταν τα καταφέρνει επαναλαμβάνει συνέχεια: ”Είμαι ζαλισμένος, είμαι ζαλισμένος”.

Με βλέμμα απλανές και κεφάλι, μάλλον, βαρύ απαντά σε κάποιο μέλος της οικογένειας ότι η επέμβασή του πήγε καλά και πως είναι μία χαρά, ”You know?”.

Ενώ όλο το δωμάτιο κλαίει από τα γέλια ο μικρός μιλά στον πατέρα του και του λέει: ”Γεια σου μπαμπά. Πώς πάει man;”.

Σιγά σιγά ο Matt έρχεται σε επαφή με τη νηφάλια πλευρά του και συνειδητοποιεί ότι έχει το χέρι του σε γύψο. Ιδιαίτερα ευγενικός στη νέα προσθήκη του, τη χαιρετά, λέγοντας: ”Hey, τι είναι αυτό το πορτοκαλί πράγμα στο χέρι μου;”.

Για τέλος αφήνει το καλύτερο, προσθέτοντας με όλη την ειλικρίνεια που τον διακατέχει: ”Μόλις έκλ*σα. Κατάλαβες τι σου λέω;”, γονατίζοντας τους συγγενείς του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα