Τον συνέλαβαν για σεξ με τηλεπάθεια σε λεωφορείο

Τον συνέλαβαν για σεξ με τηλεπάθεια σε λεωφορείο

Για ποιο λόγο οι Αρχές της Ζιμπάμπουε συνέλαβαν 27χρονο. Η μαύρη μαγεία, οι μαρτυρίες και ένα βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (Vid)

Ο 27χρονος Clifford Mavete συνελήφθη... επειδή έκανε με τηλεπάθεια σεξ στο λεωφορείο με μια επιβάτη.

Το περιστατικό μπόρεσαν να "αντιληφθούν" οι υπόλοιποι επιβάτες όταν είδαν τον 27χρονο να κάνει εκφράσεις που παραπέμπουν στην ερωτική πράξη ενώ παράλληλα κοιτούσε την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε για βιασμό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα:

"Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε παραλήρημα και μετά το συμβάν, είπε ότι ξαφνικά ένοιωσε πολύ ερεθισμένη χωρίς προφανή λόγο". Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει, ξαφνικά βρέθηκε να μη φοράει εσώρουχο μέσα στο λεωφορείο.

Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιβάτες του λεωφορείου βιαιοπράγησαν εναντίον του Mavete όταν κατάλαβαν ότι χρησιμοποιούσε μαύρη μαγεία, γνωστή και ως mubobobo.

Ο Clifford Mavete συνελήφθη για μαύρη μαγεία που είναι ποινικά κολάσιμη στη χώρα καθώς και για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως δήλωσε και ο ειδικός αστυνομικός σε θέματα μαγείας, Robert Mugazambi. Η μαγεία και τα υπερφυσικά θέματα είναι πολύ συνηθισμένα στη Ζιμπάμπουε καθώς πολλά κρούσματα απασχολούν τακτικά τις Αρχές.

Σχετικό τραγούδι που θα μπορούσε να αποτελέσει "μουσικό χαλί" του περιστατικού:


Τηλεπάθεια από CDemo83

Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε φόρουμ σχετικό με το mubobobo και περιστατικά μαύρης μαγείας που έχουν καταγγελθεί τον τελευταίο καιρό στη Ζιμπάμπουε και άλλες Αφρικανικές χώρες.

Πηγή: bulawayo24.com

SHARE:

24Media Network