Αξιωματικοί ΕΛΑΣ σε κύκλωμα

ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.    (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) PHASMA

Τρεις αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που υπηρετούσαν στην Χαλκιδική και ένας αστυφύλακας, συνελήφθησαν μαζί με άλλα 16 πρόσωπα που συμμετείχαν σε κύκλωμα κατασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Η φωτιά σε αποθήκη του κυκλώματος μέσα στο δάσος της Κασσάνδρας ήταν η αρχή για τις έρευνες που οδήγησαν στο κύκλωμα

Τέσσερις αστυνομικοί - οι τρεις αξιωματικοί- συνελήφθησαν για εμπλοκή σε κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το κύκλωμα είχε στήσει παράνομο εργοστάσιο μέσα σε δασική έκταση, το οποίο αποκαλύφθηκε μετά από πυρκαγιά, όταν έσπευσαν στην περιοχή δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα κατασκεύαζε λαθραία τσιγάρα και τα διακινούσε μέσω Κύπρου στη Γερμανία, ενώ ως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί 20 άτομα, ανάμεσά τους και οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για έναν Αστυνομικό Υποδιευθυντή που υπηρετεί στο Τμήμα Πολυγύρου, έναν Υπαστυνόμο Α' και έναν Αστυνόμο Β' που υπηρετούν στο τμήμα Κασσάνδρας και έναν αστυφύλακα που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι προσέφεραν συγκάλυψη έναντι αμοιβής, στο κύκλωμα των λαθρεμπόρων.

Για την υπόθεση έγιναν έρευνες πολλών μηνών, στις οποίες πήρε μέρος και το ΣΔΟΕ, μετά την πυρκαγιά στο παράνομο εργοστάσιο και την αποθήκη της Κασσάνδρας.

SHARE:

24Media Network