Δυσαρεστημένος ο Μπουτάρης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ
(ICON PRESS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ (ICON PRESS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) ICON

Έντονα στενοχωρημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του. Ωστόσο απέφυγε να δώσει ένα συγκεκριμένο στίγμα των απόψεών του (Vid)

Με χαμόγελο μεν αλλά μην μπορώντας να κρύψει τη στενοχώρια του δε, εμφανίστηκε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι στενοχωρημένος και πικραμένος από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της πόλης.

ADVERTISING

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Γ. Μπουτάρης υπογράμμισε πως όλα αυτά τα φαινόμενα κάνουν κακό στην ίδια την εικόνα της πόλης, ενώ δήλωσε πως θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα, το οποίο θα καταδικάζει όσα έγιναν.

Μάλιστα υπογράμμισε πως θα ζητήσει να μην επαναληφθεί μία τέτοια κατάσταση.

Εντούτοις, συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να σταματήσουν να γίνονται τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Μπουτάρη

SHARE:

24Media Network