Βόλος: Γιατρός συνταγογραφούσε ναρκωτικά για διακινητές

Βόλος: Γιατρός συνταγογραφούσε ναρκωτικά για διακινητές

Γιατρός στο Βόλο συνταγογραφούσε χάπια αντί χρηματικής αμοιβής για ζευγάρι, το οποίο στη συνέχεια τα διακινούσε σε τοξικομανείς

Στη σύλληψη τριών ατόμων, εκ των οποίων ο ένας γιατρός, προχώρησε η αστυνομία στο Βόλο για τα κατά περίσταση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης συνταγογράφησης ναρκωτικών χαπιών.

Όπως προέκυψε, ο 56χρονος γιατρός χορηγούσε έναντι χρηματικής αμοιβής, σε μία 50χρονη και σε έναν 44χρονο, συνταγές με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών, τις οποίες οι τελευταίοι διακινούσαν σε τοξικομανείς.

Ο γιατρός εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι και στο ιατρείο του, βρέθηκαν 28 ναρκωτικά δισκία και 17 διπλότυπα μπλοκ ιατρικών συνταγών των 50 σελίδων, σε δύο από τα οποία περιλαμβάνονται τα αποκόμματα οκτώ συνταγών, φωτοαντίγραφα των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή της 50χρονης και του 44χρονου.

Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν σε προαύλιο εκκλησίας, έχοντας πάνω τους 20 ναρκωτικά χάπια, κατανεμημένα έτσι ώστε να πωληθούν. Στο σπίτι τους βρέθηκαν ακόμη, 217 χάπια και μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,2 γραμμαρίων.

SHARE: