Κρίστι Μπρίνκλεϊ, μια 60άρα που βάζει κάτω τρεις εικοσάρες

Κρίστι Μπρίνκλεϊ, μια 60άρα που βάζει κάτω τρεις εικοσάρες

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου κλείνει τα 60 της χρόνια και όπως φαίνεται βάζει κάτω πολλές νεότερες της

Υπάρχει η φαρμακερή ρήση που λέει ότι το προτέρημα της ασχήμιας σε σχέση με την ομορφιά είναι πως η ασχήμια διαρκεί. Και η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη στα νιάτα της, θα καταφέρει να διατηρήσει αλώβητη την εμφάνισή της από τα σημάδια του χρόνου, του πιο αμείλικτου εχθρού των γυναικών.

Βέβαια, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ένα από τα γνωστότερα μοντέλα στις ΗΠΑ, η Κρίστι Μπρίνκλεϊ που γεννήθηκε το 1954, εξακολουθεί να είναι απαστράπτουσα και να φωτογραφίζεται για τα μεγαλύτερα περιοδικά, όπως το People.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου κλείνει τα 60 της χρόνια και όπως φαίνεται βάζει κάτω πολλές νεότερες της. Στα κάλλη της είχε υποκύψει ο Μπίλι Τζόελ με τον οποίον όχι μόνο παντρεύτηκε αλλά έκανε και μια κόρη. Σε άλλους γάμους έχει κάνει ακόμα δύο παιδιά.

Κρίστι Μπρίνκλεϊ, μια 60άρα που βάζει κάτω τρεις εικοσάρες

Η Μπρίνκλεϊ τονίζει ότι το μυστικό της φόρμας της είναι ότι διατρέφεται μόνο με χορτοφαγικά φαγητά, κάνει γυμναστική και βέβαια προσέχει πολύ τον εαυτό της. Προφανώς στην άψογη εμφάνισή της πρέπει να έχουν βάλει το χέρι τους και οι πλαστικοί χειρουργοί, αλλά όπως γνωρίζουμε καλά από τέως ελληνίδες καλλονές, αυτό μπορεί να είναι και η καταστροφή τους.

SHARE: