Έρευνα: Οι ερωτογενείς ζώνες είναι περισσότερες από όσες νόμιζες...

Έρευνα: Οι ερωτογενείς ζώνες είναι περισσότερες από όσες νόμιζες...

Η μελέτη έγινε από μια ομάδα βρετανικών αλλά και νοτιοαφρικανικών πανεπιστημίων και συμμετείχαν 800 άτομα από την Βρετανία ως την Νότιο Αφρική

Επιτέλους μια έρευνα που έχει νόημα. Οι επιστήμονες ζήτησαν από άνδρες και γυναίκες να βαθμολογήσουν μέρη τους σώματός τους ανάλογα με την ευχαρίστηση που αντλούν όταν ο ερωτικός τους σύντροφός ασχολείται με αυτά.

Η μελέτη έγινε από μια ομάδα βρετανικών αλλά και νοτιοαφρικανικών πανεπιστημίων, με 800 ερωτηθέντες από την Αγγλία ως και την υποσαχάρεια Αφρική.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά κυρίως διότι καταρρίπτουν μια σειρά από μύθους αλλά και διότι μας βοηθούν να καταλάβουμε περισσότερο πως λειτουργεί η ανθρώπινη συμπεριφορά, μιας και άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ηλικίας και φύλου έδωσαν τις ίδιες απαντήσεις.

Ας ξεκινήσουμε από τα λιγότερο αγαπημένα τμήματα του σώματος. Το 75% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι οι πατούσες τους δεν εντάσσονται στις ερωτογενείς ζώνες.

 Αντιθέτως τα γεννητικά όργανα, το στόμα, τα αυτιά, και το εσωτερικό των μηρών είναι οι αναμφισβήτητοι πρωταγωνιστές στο σεξ μαζί με το επάνω μέρος των ώμων. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι μέχρι σήμερα, πολλοί πίστευαν ότι οι γυναίκες έχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες ενώ οι άνδρες... μόνο μια.

Η αλήθεια είναι ότι και οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου, μπορούν να νιώσουν την ηδονή σε πολλά σημεία του κορμιού τους. Μάλιστα η έρευνα απέδειξε ότι οι άνδρες ερεθίζονται και στο πίσω μέρος του ποδιού αλλά και στα χέρια, ερωτογενείς ζώνες για τις οποίες οι γυναίκες αδιαφορούν. Όπως πάντως τονίζουν και οι επιστήμονες ήρθε η ώρα να εξετάσουμε σοβαρά αυτά τα ζητήματα, με τα οποία καταπιάνονταν μόνο τα γυναικεία περιοδικά.

SHARE:

24Media Network