Γιατροί αφαίρεσαν καλώδιο 20 εκατοστών από το πέος 17χρονου – Γιατί το έβαλε

Γιατροί αφαίρεσαν καλώδιο 20 εκατοστών από το πέος 17χρονου – Γιατί το έβαλε
Το καλώδιο που αφαιρέθηκε από το πέος του 17χρονου Psychiatry Research Case Reports

Το καλώδιο παρέμεινε τυλιγμένο στην ουρήθρα του για 9 ημέρες. Γιατί το έβαλε, ποια θεραπεία ακολούθησε. Τι αναφέρει η επιστημονική επιθεώρηση Psychiatry Research Case Report.

Περίπου 20 εκατοστά ήταν το καλώδιο που αφαίρεσαν οι γιατροί από το πέος ενός 17χρονου στη Σρι Λάνκα.

Ο νεαρός, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην επιστημονική επιθεώρηση Psychiatry Research Case Reports, πάσχει από μαζοχιστική παραφιλική διαταραχή και είχε εισάγει το καλώδιο από το στόμιο της ουρήθρας του, ώστε να έχει πιο έντονη σεξουαλική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το επιστημονικό περιοδικό, ο 17χρονος ανέφερε ότι έβαζε το καλώδιο στην ουρήθρα του, έβλεπε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου στο κινητό του και αυνανιζόταν.

Ωστόσο, σε κάποια φάση το ώθησε πολύ βαθιά, με αποτέλεσμα να φτάσει έως την ουροδόχο κύστη και να μην μπορεί να το αφαιρέσει.

Ως αποτέλεσμα εκδήλωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και δυσκολίες στην ούρηση. Είχε επίσης έντονους πόνους καθόλη τη διάρκεια της ούρησης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν πήγε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά μετά από 9 ημέρες, και αφότου οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι.

Η διαταραχή που ονομάζεται πολυεμβολοκοιλομανία μπορεί να μην είναι συχνή, όμως υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία εισάγουν ξένα αντικείμενα οπές του σώματός τους, όπως στον πρωκτό, την ουρήθρα και κόλπο, προκειμένου να αυξήσουν τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Μάλιστα, ο 17χρονος είπε στους γιατρούς ότι ικανοποιούνταν σεξουαλικά με αυτόν τον τρόπο τα τελευταία 2 χρόνια.

Τους είπε ακόμα πως είχε υποστεί και παλαιότερα ένα επεισόδιο απόφραξης της ουρήθρας του από αυτό. Ωστόσο στο πρώτο περιστατικό είχε κατορθώσει τελικά να το αφαιρέσει μόνος του.

Επίσης, ανέφερε, αυνανιζόταν με το καλώδιο ακόμα και τρεις φορές την ημέρα, ενώ παραδέχθηκε ότι γνώριζε ότι η συνήθεια ήταν επικίνδυνη και επιθυμούσε να τη διακόψει, αλλά όχι απλώς δεν τα κατάφερνε, αλλά αύξανε τη συχνότητά της.

Σύμφωνα με όσα είπε στους γιατρούς, έμαθε για την τεχνική αυτή από μία εφαρμογή στο κινητό που είχε κατεβάσει και αφορούσε τη σεξουαλική διέγερση.

Η ακτινογραφία που δείχνει το καλώδιο μέσα στο ουροποιητικό σύστημα Psychiatry Research Case Reports

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν είχε συμπτώματα ψυχικής νόσου, ούτε άλλες παραφιλίες.

Δεν έκανε επίσης χρήση ναρκωτικών ουσιών, ούτε έπασχε από σοβαρά νοσήματα.

Ήταν μέτριος μαθητής στο σχολείο και συμμετείχε σε όλες τις βασικές δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Είχε επίσης οριακά φυσιολογικό δείκτη νοημοσύνης.

Η διαδικασία αφαίρεσης του καλωδίου από το πέος

Οι γιατροί του νοσοκομείου για να αφαιρέσουν το καλώδιο υπέβαλλαν τον 17χρονο σε κυστεοσκόπηση με γενική αναισθησία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επιστημονική επιθεώρηση, δεν υπήρξαν μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Οι ειδικοί στην ψυχική υγεία τον υπέβαλλαν επίσης σε γνωστική και συμπεριφορική θεραπεία για την παραφιλία του, καθώς ήταν επικίνδυνη ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

Έκανε επίσης και μαθήματα σεξουαλικής αγωγής.

Στην επιστημονική βιβλιογραφία περιγράφονται αρκετές εκδηλώσεις πολυεμβολοκοιλομανίαςμε αντικείμενα που εισάγονται στην ουρήθρα, όπως μολύβια, θερμόμετρα, ηλεκτρικά καλώδια, σύρματα κ.ά., τα οποία φυσικά είναι επικίνδυνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα