Γρίβα – Καψάλης για το “λουκέτο” στα πανηγύρια: “Να μεριμνήσει ο κρατικός μηχανισμός”

Γρίβα – Καψάλης για το “λουκέτο” στα πανηγύρια: “Να μεριμνήσει ο κρατικός μηχανισμός”

Οι τραγουδιστές Γιώτα Γρίβα και Γιάννης Καψάλης μίλησαν για τα επακόλουθα του κλεισίματος των πανηγυριών και πώς πλήττει περαιτέρω τον κλάδο τους.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους στα πανηγύρια η απόφαση για το “λουκέτο” μέχρι τα τέλη Ιουλίου, έπειτα από την εισήγηση της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων. Το πρωί της Τρίτης 14/7, στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” μίλησαν οι τραγουδιστές Γιώτα Γρίβα και Γιάννης Καψάλης για τα επακόλουθα του μέτρου αυτού και πώς πλήττει περαιτέρω τον κλάδο τους.

«Πέντε μήνες ήμασταν πραγματικά σε μια δύσκολη κατάσταση. Όλος ο κόσμος και όλος ο κλάδος μας, καθώς και άλλοι, χτυπηθηκαν ιδιαίτερα. Είναι άδικο για όσους εργάζονται προς το ζην λόγω κάποιων μεμονωμένων περιστατικών να γίνεται αυτό. Εμείς είχαμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα Για όλο αυτό το κακό δεν φταίνε τα πανηγύρια» δήλωσε ο κ. Καψάλης.

«Αντιλαμβάνομαι ότι τα πανηγύρια μπορεί να γίνουν μια πολύ επικίνδυνη εστία διασποράς του κορονοϊού, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα σημεία, όπου γίνεται συνωστισμός. Αν εντέλει όμως απαγορευτούν, επειδή στηρίζονται πολλές οικογένειες, θα πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να φροντίσει για όλους αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε από πλευράς της η κα. Γρίβα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα