Η Nestlé Ελλάς αρωγός του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» με δωρεά 6 ΜΕΘ

Η Nestlé Ελλάς αρωγός του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» με δωρεά 6 ΜΕΘ

Μια πράξη φροντίδας για τα παιδιά.

Με την υγειονομική κρίση να έχει απλώσει τα δίχτυα της ανασφάλειας παντού, ο άνθρωπος ατομικά, και η κοινωνία, συλλογικά, έχει στρέψει το βλέμμα της σε αγαθά που μπορεί να θεωρούσε και δεδομένα. Τώρα που καθημερινά συνειδητοποιούμε ότι η υγεία μας αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο αγαθό, συνειδητοποιούμε και πόσο σημαντικό είναι ένα ισχυρό σύστημα υγείας για την προάσπισή της. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και στους γιατρούς της χώρας, στέκεται μία εταιρεία, ανταποκρινόμενη στις ειδικές ανάγκες της εποχής.

Η Nestlé Ελλάς, αποτελεί κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 120 χρόνια και εκφράζει την αφοσίωσή της σε αυτή, προχωρώντας σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

default AnKas Dronography ©

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

www.akzot.gr

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε και την παρέμβαση της Nestlé Ελλάς κατά την περίοδο του lockdown, όπου έχει προβεί και σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Γιατί, τελικά, οι πράξεις αποτελούν μονάχα το φανερό τμήμα της φιλοσοφίας της εταιρείας που νοιάζεται για τον άνθρωπο και την οικογένεια, για τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται και για τον πλανήτη.

Ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, η Nestlé θέλει να συμβάλλει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, βάζοντας τη φροντίδα των παιδιών ως πρώτη προτεραιότητά της. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον.

Sponsored by Nestlé

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα