Κορονοϊός: Το βίντεο με την ακραία θεωρία συνωμοσίας και πάνω από 1.000.000 views

Κορονοϊός: Το βίντεο με την ακραία θεωρία συνωμοσίας και πάνω από 1.000.000 views
Ιατρική μάσκα και θερμόμετρο Unsplash

Πρόκειται για ένα βίντεο μίας αλλόκοτης θεωρίας συνωμοσίας γύρω απ’ τον κορονοϊό, που μπλέκει μεταξύ τους από Bill Gates μέχρι σούπερ μασονία.

“Όσοι ασχολείστε με μυστικές εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο…”. Τι περιμένεις από ένα βίντεο που κάπου στην εισαγωγή του ακούγεται αυτή η ατάκα; Τι περιμένεις από ένα βίντεο που λέει συνεχώς “δεν είναι τυχαίο το ένα, δεν είναι τυχαίο το άλλο”. Εγώ προσωπικά να γελάσω, πάνε οι εποχές που νευρίαζα με αυτά, και να νιώσω καλά με τον εαυτό μου που δεν έχω φτάσει -ακόμα- σε αυτό το σημείο, μετά από 14 μέρες κλεισούρας και καραντίνας. Ελπίζω κι εσύ.

Πρόκειται για ένα βίντεο μίας αλλόκοτης θεωρίας συνωμοσίας γύρω απ’ τον κορονοϊό, που μπλέκει μεταξύ τους ό, τι γίνεται να μπλεχτεί –από Bill Gates μέχρι σούπερ μασονία- και ως κερασάκι, έχει και ένα αλλόκοτο σπικάζ, από έναν τύπο που μάλλον προσπαθεί να μιλήσει σαν αυτόματος μεταφραστής της Google. Πρόσθεσε και τη ψύχωση του με τον αριθμό 33, ο οποίος “θα έπρεπε να σε προβληματίζει”, έτσι ακριβώς το λέει, και ξέρεις ήδη ό,τι χρειάζεται να ξέρεις.

Μπορεί να σου φαίνονται αστεία όλα αυτά, αλλά είναι κιόλας.

Προς Θεού, σε παρακαλώ πολύ, μην πάρεις σοβαρά ό, τι δεις στο βίντεο που ακολουθεί, πιο πολύ το ποστάρουμε για να έχεις μία ιδέα τι συμβαίνει στα μυαλά κάποιων ανθρώπων δίπλα σου, οι οποίοι κακά τα ψέματα, δεν είναι και λίγοι. Και ακριβώς επειδή είναι δίπλα σου, μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή σου με πολλούς τρόπους -δυστυχώς.

Οι συνωμοσιολογίες σε καιρούς κρίσης, όταν αμφισβητείται η κυρίαρχη πρακτική και λογική, όταν φαντάζει ως ανίκανη να εξηγήσει και να δώσει άμεσα λύσεις, φουντώνουν. Πόσο μάλλον όταν έχει στηθεί και από προηγουμένως μία ολόκληρη κουλτούρα και βιομηχανία τα τελευταία χρόνια πάνω σε αυτόν τον τομέα, με βιβλία, συνέδρια, κτλ.

Δεν μπόρεσα να το δω όλο, το παραδέχομαι, είδα λίγο Bill Gates, λίγο Dan Brown και μέχρι εκεί. Μπράβο αν το ολοκληρώσεις. Δες (ή και όχι):

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα