Μάθετε τα πάντα για την ψυχική υγεία της εγκύου

Μάθετε τα πάντα για την ψυχική υγεία της εγκύου

Ενημερωτική Εκδήλωση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ" με θέμα "Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας". Πότε οργανώνεται και πού

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» ( www.fainareti.gr) οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14,  στη Θεσσαλονίκη,  τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρες 18.00 - 21.00,  με θέμα «Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη, έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών, όπως η επιλόχεια κατάθλιψη.

Στην εκδήλωση ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η συμμετοχή εγκύων, νέων μητέρων και των συζύγων – συντρόφων τους, καθώς επίσης και επαγγελματιών υγείας (όπως μαίες/τές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, μαιευτήρες - γυναικολόγοι, παιδίατροι, γενικοί ιατροί,  νοσηλεύτριες/τές, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας κ.α.).

Η εκδήλωση  εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας που πραγματοποιεί η ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ για τις περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, μέχρι την Παρασκευή 8 Μαϊου στο 210931054 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] .

SHARE:

24Media Network