Νοσοκομείο Βόλου: Κανονικά η λειτουργία όλων των τμημάτων

Νοσοκομείο Βόλου: Κανονικά η λειτουργία όλων των τμημάτων
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

Λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού. Διανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους, όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στη λειτουργία του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδρυμα το απόγευμα της Πέμπτης, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν το αντίθετο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), στην οποία ανήκει η Θεσσαλία και η Στερεά Ελλάδα, κανονικά λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία, μάλιστα, εξυπηρετήθηκαν όχι μόνο νοσηλευόμενοι, αλλά και ασθενείς άλλων δομών.

Στο ίδιο πλαίσιο και ενώ υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότηση του Βόλου, διανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους, όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη συνεχή υδροδότηση του νοσοκομείου με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ιδιωτών.

Η ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ

«Από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διευκρινίζεται πως όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά. Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το αντίθετο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα, λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία, μάλιστα, εξυπηρετήθηκαν όχι μόνο νοσηλευόμενοι, αλλά και ασθενείς άλλων δομών.

Επίσης διανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους όσο και στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη συνεχή υδροδότηση του Νοσοκομείου με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ιδιωτών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα