Smart Lipo: Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το συσσωρευμένο λίπος

Smart Lipo: Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το συσσωρευμένο λίπος

Τι είναι η Smart Lipo και σε ποιους απευθύνεται. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Στις μέρες μας άνδρες και γυναίκες επιθυμούν να δείχνουν και να νιώθουν όμορφοι. Ανάλογα με το τι θέλουν να πετύχουν ακολουθούν προγράμματα εκγύμνασης και ισορροπημένη διατροφή για να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Όταν οι δίαιτες και η άσκηση δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα υπάρχουν επεμβατικές και μη θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Σε αυτή την περίπτωση η λιποαναρρόφηση, σε συνδυασμό με Smart Lipo αποτελεί ιδανική λύση. Πρόκειται για μια αποδεδειγμένα ασφαλή και απλή μέθοδο η οποία απομακρύνει οριστικά τα λιποκύτταρα.

Είναι η θεραπεία κατάλληλη για εμένα;

Η Smart Lipo είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο ισχυρό laser. Η συγκεκριμένη τεχνική συσφίγγει το δέρμα και μειώνει σημαντικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, βελτιώνει δηλαδή σημαντικά και την κυτταρίτιδα. Σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αποτελεί το γεγονός πως οι τομές είναι μικρότερες και δεν δημιουργούνται μώλωπες.

Η Smart Lipo είτε μόνη, είτε σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική, απευθύνεται σε υγιή άτομα, μέσου βάρους, με συσσωρευμένο τοπικό λίπος σε σημεία του σώματος όπως το πιγούνι, οι βραχίονες, το εσωτερικό των μηρών, οι γοφοί, τα γόνατα, η πλάτη ή η κοιλιά. Να σημειώσουμε πως άτομα με προβλήματα υγείας δεν αποκλείονται, εφόσον ληφθούν ειδικά μέτρα προφύλαξης. Όλες οι διαδικασίες της επέμβασης συζητούνται με τον γιατρό στην πρώτη επίσκεψη.

Συνεδρίες

Στην πλειοψηφία των ατόμων μία και μόνο συνεδρία μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής. Ο ακριβής αριθμός συνεδριών καθορίζεται από τον γιατρό, σε συνεννόηση πάντα με το άτομο.

Πλεονεκτήματα smart lipo σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση

Η Smart lipo:

  • πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία
  • έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας
  • είναι ελάχιστα επεμβατική
  • χαρίζει σύσφιξη στο δέρμα
  • είναι εξαιρετικά ασφαλής και παρουσιάζει μειωμένο κίνδυνο αιμορραγίας
  • δεν χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική, άρα έχει μικρότερο κόστος

Αποτελεσματικότητα

Η θεραπεία χαρίζει εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα. Το άτομο παρατηρεί την αλλαγή, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες η εικόνα βελτιώνεται χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου και την αποβολή του υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής οδού. Μέσα σε ένα διάστημα 2 μηνών το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα