Συναγερμός στη Λάρισα: 15χρονος σε νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα

Συναγερμός στη Λάρισα: 15χρονος σε νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα

Κρούσμα μηνιγγίτιδας παρουσιάστηκε σε Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου. Μαθητής της Γ' Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, λόγω σοβαρότητας της κατάστασης

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ένα 15χρονος μαθητής από την Νέα Αγχίαλο, ο οποίος διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα.

Το παιδί που είναι μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Βόλου και εν συνεχεία οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται «σταθερή» από τους θεράποντες γιατρούς «σταθερή», ενώ το αίτιο δεν είναι ακόμη γνωστό καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων.

Όπως έγινε γνωστό, οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου πήγαν σε άλλο σχολείο προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους ενώ με πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου θα διενεργηθεί απολύμανση των χώρων του σχολικού συγκροτήματος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network