Τέλος εποχής για το επάγγελμα του φαρμακοποιού

Μετά τις συζητήσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για την δραστηριοποίηση επιχειρηματιών σε Φαρμακεία. Τι περιλαμβάνει η ΚΥΑ που πρότείνει η Αθήνα στο κουαρτέτο
- 21 Οκτωβρίου 2015 16:18
«Ανοίγουν» οριστικά τα φαρμακεία και σε επιχειρηματίες! Σε συνάντηση -σήμερα Τετάρτη- του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργο Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών- συζητήθηκε η εφαρμογή της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και ρυθμίσεις για τα φαρμακεία.
Ειδικότερα, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, η προτεινόμενη από την κυβέρνηση ΚΥΑ φαίνεται να γίνεται δεκτή από τους δανειστές. Συγκεκριμένα η ΚΥΑ θα προβλέπει τη δυνατότητα συμμετοχής μη φαρμακοποιού στο μετοχικό κεφάλαιο του φαρμακείου χωρίς όμως να είναι ο αποκλειστικός μέτοχος.
Διαβάστε ακόμη στο healthview.gr:
“Πάρα πόδα” οι φαρμακοποιοί για το ιδιοκτησιακό
Πηγή: healthview.gr