Ποια θεραπεία ομορφιάς θα αποκαταστήσει τη λάμψη του δέρματός σου άμεσα;

Ποια θεραπεία ομορφιάς θα αποκαταστήσει τη λάμψη του δέρματός σου άμεσα;
Φροντίδα προσώπου Pixabay

Το fractional laser είναι μια πολύ δημοφιλής θεραπεία ομορφιάς που πραγματοποιείται με τη χρήση του κλασματικού laser. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια.

Αν θέλεις να αποκτήσεις νεανικό δέρμα, χωρίς δυσχρωμίες με μια σύγχρονη ανώδυνη μέθοδο θεραπείας που θα έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας, τότε μάλλον πρέπει να σκεφτείς το fractional laser.

Το fractional laser είναι μια πολύ δημοφιλής θεραπεία ομορφιάς που πραγματοποιείται με τη χρήση του κλασματικού laser. Είναι πολύ αποτελεσματικό και δρα στοχευμένα χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς του δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια και η δράση του είναι επουλωτική και επανορθωτική. Ενισχύει την κολλαγονογένεση και απομακρύνει τις ρυτίδες από το δέρμα. Επιπλέον, αν λόγω της έκθεσης στον ήλιο το καλοκαίρι έχουν σχηματιστεί πανάδες και δυσχρωμίες στο πρόσωπό σου, τότε αυτή είναι η κατάλληλη μέθοδος για εσένα.

Το τελικό αποτέλεσμα της δράσης του fractional laser δεν είναι ορατό από τη μέρα της εφαρμογής του. Μετά από μερικές μέρες, όμως, ξεκινά μια μικρή απολέπιση και όταν αυτό ολοκληρωθεί το δέρμα από κάτω είναι πιο νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό.

Δεν εφαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο, σε κάθε δέρμα, σε κάθε άτομο η ίδια ακριβώς θεραπεία. Η κάθε περίπτωση απαιτεί συγκεκριμένο βάθος στόχευσης, συγκεκριμένη ένταση και φυσικά, διάρκεια εφαρμογής. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να έχεις απευθυνθεί σε έναν εξειδικευμένο γιατρό που να έχει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή του Fractional.

Γιατί το αγαπούν τόσο πολύ οι γυναίκες το fractional laser;

Διότι δεν προκαλεί παρενέργειες, μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στις δραστηριότητές σου, δεν επηρεάζει συνολικά το δέρμα αλλά μόνο το σημείο που το έχει ανάγκη, γιατί δεν χρειάζεται να το επαναλάβεις συχνότερα από 1 φορά ετησίως και γιατί είναι μια μέθοδος ανάπλασης του δέρματος χωρίς επιπλοκές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα