Welcome Christmas! Ποιες θεραπείες ομορφιάς θα σε κάνουν να λάμψεις ως τα Χριστούγεννα;

Welcome Christmas! Ποιες θεραπείες ομορφιάς θα σε κάνουν να λάμψεις ως τα Χριστούγεννα;
123rf.com

Οι καλύτερες και πιο γρήγορες θεραπείες ομορφιάς για να προλάβεις να αποκτήσεις το ανανεωμένο πρόσωπο και σώμα που θέλεις μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Οι περισσότεροι έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα με όμορφα στολίδια. Η διάθεση αμέσως αλλάζει και όλοι θέλουν να δείχνουν πιο λαμπεροί και πιο όμορφοι από ποτέ, για να υποδεχθούν το νέο έτος με γούρι και θετική στάση ζωής. Μαζί με το λαμπερό σπίτι όμως, όλες οι γυναίκες θέλουν να εντυπωσιάσουν και με την εμφάνισή τους στο ρεβεγιόν, αλλά και να καλωσορίσουν το 2020 με νέο πρόσωπο και νέο σώμα. 

Οι γιατροί του doctoranytime προτείνουν τις καλύτερες και πιο γρήγορες θεραπείες ομορφιάς που σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις από την πρώτη κιόλας συνεδρία, για να προλάβεις να αποκτήσεις το ανανεωμένο πρόσωπο και σώμα που θέλεις μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Πρόσωπο

Για το πρόσωπο οι δύο πιο δημοφιλείς και αγαπημένες θεραπείες που προτιμούν οι γυναίκες για να αποκτήσουν νεανικό δέρμα μέσα σε λίγες μέρες είναι η μεσοθεραπεία και το botox. Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει έγχυση βιταμινών, υαλουρονικού, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων στο σημείο ενδιαφέροντος. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο σώμα, ακόμη και στα μαλλιά. Το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό, σφριγηλό, αναζωογονημένο, ενώ λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και απομακρύνει τις δυσχρωμίες. 

Το botox είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία ομορφιάς, καθώς περιλαμβάνει μια φυσική πρωτεΐνη- νευροτοξίνη, που δρα στους δερματικούς μύες εμποδίζοντας τις συσπάσεις τους και βοηθώντας τις ρυτίδες σταδιακά να σβήσουν. Μπορείς να το εφαρμόσεις ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, γύρω από το στόμα, ακόμη και στο λαιμό. 

Χαμόγελο

Για ένα λαμπερό πρόσωπο εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το χαμόγελο. Μια λευκή και καθαρή οδοντοστοιχία προσδίδει πάντα μια έξτρα λάμψη στην εικόνα του προσώπου ενός ανθρώπου, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο θελκτικά του σημεία. 

Ξεκίνα με έναν βαθύ οδοντιατρικό καθαρισμό δοντιών και στη συνέχεια, αναλόγως των αναγκών σου εφάρμοσε τη μέθοδο λεύκανσης δοντιών που μπορεί να σου αποφέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. 

Σώμα

Μπορεί το χειμώνα να αφήνουμε ακάλυπτα λίγα μόνο σημεία του σώματός μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αυτά τα σημεία να είναι εντυπωσιακά. Και επειδή η διατροφική κραιπάλη που συνοδεύει τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, καλό θα ήταν να προετοιμάσεις το σώμα σου, ώστε να χάσει το περιττό λίπος για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο εκείνες τις μέρες. Μπορείς να επιλέξεις τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης για να απομακρύνεις το τοπικό πάχος, αλλά και να απευθυνθείς σε εξειδικευμένους διαιτολόγους για κάποιες διατροφικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις το περιττό βάρος γρήγορα και φυσικά και να διατηρήσεις το αποτέλεσμα ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα.

Για περισσότερες πληροφορίες για νόσους και παθήσεις και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, επισκεφτείτε το DoctorAnytime.gr: Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς & γιατροί μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του doctor anytime ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 215 5604667.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα