Βίντεο: Η Σερένα Ουίλιαμς τραγουδά topless για τον καρκίνο του μαστού

Βίντεο: Η Σερένα Ουίλιαμς τραγουδά topless για τον καρκίνο του μαστού
Η Σερένα Ουίλιαμς τραγουδά topless για τον καρκίνο του μαστού

Η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια τραγουδάει το I Touch Myself των Divinyls, η τραγουδίστρια των οποίων πέθανε μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Topless και τραγουδώντας το “I Touch Myself” εμφανίζεται η σούπερ σταρ του τένις, Σερένα Ουίλιαμς σε βίντεο στο πλαίσιο του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, τον Οκτώβριο.

Καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της, η Ουίλιαμς γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram ότι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο βίντεο την έβγαλε από την “άνετη θέση” της αλλά “ήθελα να το κάνω γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλες τς γυναίκες, όλων των χρωμάτων, σε όλο τον κόσμο. Η πρόληψη είναι το κλειδί – σώζει τόσες πολλές ζωές. Ελπίζω το βίντεο να βοηθήσει να θυμίσουμε στις γυναίκες την πρόληψη”.

Το βίντεο αποτελεί μέρος του “I Touch Myself Project”, το οποίο είναι αφιερωμένο στην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Divinyls, Κρίσι Άμφλετ. Η καλλιτέχνης από την Αυστραλία πέθανε το 2013, σε ηλικία 53 ετών, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Ουίλιαμς δήλωσε ότι η Άμφλετ “μας έδωσε το τραγούδι της για να υπενθυμίζουμε στις γυναίκες να βάζουν πρώτα απ’ όλα την υγεία τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα