Υπάρχει ένα σιρόπι που είναι ισχυρό με τον βήχα και ήπιο για τον οργανισμό σου

Υπάρχει ένα σιρόπι που είναι ισχυρό με τον βήχα και ήπιο για τον οργανισμό σου

Το Grintuss καταπραύνει τον βήχα προστατεύοντας τον βλεννογόνο

Ολοένα και περισσότερα άτομα επιλέγουν το Grintuss γιατί καταπραΰνει τον ξηρό και παραγωγικό βήχα, προστατεύοντας τον βλεννογόνο. Περιέχει Poliresin®, φυτικό μοριακό σύμπλεγμα ρητινών, πολυσακχαριτών και φλαβονοειδών. Το Grintuss είναι ένα προϊόν με βάση το μέλι και μοριακά σύμπλοκα που έχει προστατευτική και επομένως καταπραϋντική δράση στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς. Δρα στον ξηρό βήχα αντιμετωπίζοντας τον ερεθισμό του βλεννογόνου και στον παραγωγικό βήχα ευνοώντας την ενυδάτωση και την αποβολή της βλέννας. Το Grintuss είναι ένα προϊόν με συστατικά βιολογικής γεωργίας, χωρίς γλουτένη και με ευχάριστη γεύση. Το Grintuss adult ενδείκνυται για τη θεραπεία του βήχα, τόσο ξηρού όσο και παραγωγικού, σε ενήλικες και παιδιά από 12 ετών. Το Grintuss pediatric είναι κατάλληλο και για παιδία από 1 έτους.

Υπάρχει ένα σιρόπι που είναι ισχυρό με τον βήχα και ήπιο για τον οργανισμό σου

Το Grintuss είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν CE 0373, που προστατεύει το βλεννογόνο, καταπραΰνοντας τον ερεθισμό, ενυδατώνει και ευνοεί την αποβολή της βλέννας μέσω καινοτόμων μηχανισμών δράσης:

  • Δράση φραγμού: Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που προσκολλάται στο βλεννογόνο και προστατεύει από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες
  • Βλεννορυθμιστική δράση: προωθεί την ενυδάτωση της βλέννας και ευνοεί την εξάλειψη της
  • Λιπαντική δράση: μειώνει την τριβή στο επίπεδο του φάρυγγα, που είναι αιτία βήχα
  • Το Grintuss ρυθμίζει τον βήχα χωρίς να τον καταστέλλει, σεβόμενο έτσι τον σημαντικό ρόλο του στην άμυνα των ανώτερων αναπνευστικών οδών.

Το σιρόπι Grintuss Adult παρασκευάζεται με φυτικά μοριακά συμπλέγματα όπως ρητίνες, πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή. Οι ουσίες αυτές, σε συνδυασμό με το μέλι, προσδίδουν στο προϊόν ιδιότητες βλεννοπροσκολλητικές, προστατευτικές και μαλακτικές, καθώς και μια ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση.

SHARE: