Υποσχέσεις Δούρου για επίλυση των προβλημάτων στο Άσυλο Ανιάτων και στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων

Υποσχέσεις Δούρου για επίλυση των προβλημάτων στο Άσυλο Ανιάτων και στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων

Για τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο εργαζόμενοι στο Άσυλο και το νοσοκομείο, ενημερώθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

Την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων στην Κυψέλη, υποσχέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά τη επίσκεψή- ξενάγησή της στις εγκαταστάσεις του Ασύλου και του νοσοκομείου, την Παρασκευή (22/05).

Η κ. Δούρου συνομίλησε με ασθενείς και εργαζομένους και ενημερώθηκε λεπτομερώς για το ανθρωπιστικό έργο του Ασύλου και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει, λόγω των συσσωρευμένων υποχρεώσεων προς τους εργαζομένους, δημοσίους φορείς και προμηθευτές.

Η περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία που δίνει η Περιφέρεια στα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας και όρισε ομάδα εργασίας για να επεξεργαστεί άμεσα κοινές δράσεις μεταξύ Ασύλου και Περιφέρειας, καθώς και να διερευνήσει τις προϋποθέσεις για την εκπόνηση στρατηγικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας των δύο φορέων.

Την κ. Δούρου συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα και Κοινωνικής Πολιτικής, Ερμίνα Κυπριανίδου, Κατερίνα Θανοπούλου, αντίστοιχα, οι οποίες θα εποπτεύουν την ομάδα εργασίας, και η εντεταλμένη για ζητήματα αυτά, περιφερειακή σύμβουλος Βιβή Τσαβαλιά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network