Υπουργείο Υγείας: Τριακόσιοι μόνιμοι γιατροί στις ΜΕΘ των Νοσοκομείων

Υπουργείο Υγείας: Τριακόσιοι μόνιμοι γιατροί στις ΜΕΘ των Νοσοκομείων
Γιατροί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Eurokinissi

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 επιλαχόντες.

Στην άμεση πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας, προχωράει το υπουργείο Υγείας, μετά από τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη (05/11) στη Βουλή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

«Από αύριο, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τόσο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού όσο και οι επιλαχόντες, μπορούν να προσέρχονται στα Νοσοκομεία και να αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Δηλώσεις και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, δημιουργούν σύγχυση στους γιατρούς μας, και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα