Διαγωνισμός καλύτερου νέου αγρότη 2018

Διαγωνισμός καλύτερου νέου αγρότη 2018

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2018», που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αγρότες κάτω των 35 ετών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών “ο διαγωνισμός προωθεί την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής και την ανάδειξη της στο εξωτερικό. Έτσι προωθούμε το επάγγελμα μας και διεκδικούμε το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας”.

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων (ηλεκτρονικά) λήγει στις 15 Αυγούστου 2018, ενώ η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στο συνέδριο της ΠΕΝΑ στις 20-23 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με αντιπροσωπεία νέων αγροτών, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για την παρουσίαση της συμμετοχής τους. Τα έξοδα μεταφοράς & διαμονής καλύπτονται από την διοργάνωση. Οι νικητές των βραβείων θα επωφεληθούν από την επικοινωνία και τη δημοσιότητα σε επίπεδο Ε.Ε. και το έργο τους θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν email στο: greek.young.farmers@gmail.com ή να συμπληρώσουν την φόρμα της αίτησης https://goo.gl/forms/hxrFdaxyDU4rK8573, ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα της ΠΕΝΑ στο facebook: @youngfarmers.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ AGROPOST

Το ψάρι είναι ζωή

Αλλαγές για τα μικρά μηρυκαστικά

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για αξιοποίηση της γεωθερμίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα