Αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος: Στον Κορυδαλλό η Βίκυ Σταμάτη – “Κρυστάλλινη απόφαση” λένε οι δικηγόροι του

Αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος: Στον Κορυδαλλό η Βίκυ Σταμάτη – “Κρυστάλλινη απόφαση” λένε οι δικηγόροι του
Η Βίκυ Σταμάτη αποχωρεί απο τις φυλακές Κορυδάλλου, Αρχείο Eurokinissi

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού έσπευσε η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόφαση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αφού το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του πρώην υπουργού, ο οποίος θα μείνει εκτός φυλακών μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης, στο Νοσοκομείο των Φυλάκων Κορυδαλλού Άγιος Παύλος έσπευσε και η πρώην σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία είπε “Είναι πολύ καταβεβλημένος. Ήταν στο νοσοκομείο πολλές μέρες. Το κυριότερο είναι το τρομερό συναίσθημα των παιδιών”, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο Νοσοκομείο για να δει τον πρώην υπουργό ο οποίος θα αποφυλακιστεί αύριο, Τρίτη.

“Σήμερα είχαμε έκδοση απόφασης από το Πενταμελές Εφετείο αναστολών στο οποίο κάναμε αίτηση για να αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος ενόψει των τεραστίων προβλημάτων υγείας τα οποία αντιμετωπίζει”, σημείωσε ο δικηγόρος κ. Παγουρόπουλος ο οποίος διευκρίνισε πως στον πρώην υπουργό έχει τοποθετηθεί απινιδωτής μετά την εγχείρηση τρόπου bypass που έκανε, με συνέπεια να έχει καρδιακή ανεπάρκεια που του προκαλεί λιποθυμικά σοκ, ενώ κινδυνεύει με έμφραγμα και εγκεφαλικό.

Ακόμη, είπε πως το Πενταμελές με πρωτοφανή γενναιότητα έδειξε πως έχει το σθένος να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης, δίνοντας του την ευκαιρία να νοσηλευτεί “σε έναν πιο συγκροτημένο χώρο, δηλαδή σε ένα κανονικό νοσοκομείο”.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος κ. Νικολάου είπε πως η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και με μια “κρυστάλλινη απόφαση που δε χωράει αμφισβήτηση, τον άφησε ελεύθερο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα