Με πρόσχημα ένα χρέος εξώθησαν νεαρή κοπέλα στην πορνεία

Με πρόσχημα ένα χρέος εξώθησαν νεαρή κοπέλα στην πορνεία
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων και αρπαγής σε βάρος μίας νεαρής Μολδαβής. Συνελήφθησαν πέντε άτομα.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση εμπορίας ανθρώπων και αρπαγής αλλοδαπής.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες, πέντε άτομα (δύο Πακιστανοί, δύο Έλληνες και μία Ρουμάνα), για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και μαστροπείας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται δύο επιπλέον άτομα.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες με απειλές βίας και το πρόσχημα της αποπληρωμής χρέους της τάξης των 1.600 ευρώ, αφού εγκατέστησαν την νεαρή Μολδαβή σε διαμέρισμα στην Αθήνα, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε οίκους ανοχής που εκμεταλλεύονταν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε πως οι κατηγορούμενοι είχαν υπό τον έλεγχο τους τρεις οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκμεταλλεύονταν ακόμα πέντε γυναίκες .

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.265 ευρώ, δελτία μεταφοράς κεφαλαίων (εμβάσματα), Ι.Χ. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα. Στη νεαρή Μολδαβή που έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα