Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαίρωσαν στα Πατήσια

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαίρωσαν στα Πατήσια
Εικόνα έξω από την καφετέρια που σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για το περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του, χωρίς να εμπλέκεται στο συμβάν.

Νέες πληροφορίες που γεννούν ερωτήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση πυροβολισμών στη Νέα Ιωνία, όπου ένας 37χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που έπεσαν οι πυροβολισμοί είναι ο πατέρας του 16χρονου τον οποίο μαχαίρωσαν τέσσερα άτομα στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/2), όταν ο 16χρονος είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του.

Τα τέσσερα άτομα τους εγκλώβισαν και απαίτησαν από τον 16χρονο να δώσει το κινητό του. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε στήθος, μηρό και πλάτη. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια περαστικών, ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παίδων” όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.






37χρονος υδραυλικός ο άνδρας που έπεσε νεκρός στην καφετέρια

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί, παράλληλα, να ταυτοποιήσει τους επτά κακοποιούς που συνεπλάκησαν μέσα σε μπαρ στη Νέα Ιωνία, με έναν εξ αυτών να τραβά όπλο και να πυροβολεί.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν μία σφαίρα να καρφωθεί πισώπλατα σε έναν 37χρονο άντρα από την Αλβανία, ο οποίος καθόταν αμέριμνος με την παρέα του και δεν είχε καμία σχέση με τους άντρες που είχαν έρθει σε συμπλοκή.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, το θύμα εργαζόταν ως υδραυλικός και ταυτοποιήθηκε από τον αδελφό του.

Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν 9 κάλυκες από πιστόλι.

Στο μικροσκόπιο ένα πολυτελές τζιπ

Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε παρατημένο ένα πολυτελές τζιπ που ενδεχομένως ανήκε σε έναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για τουλάχιστον ένα ακόμη πολυτελές τζιπ με το οποίο διέφυγαν αρκετοί από αυτούς.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο OPEN: “Ξαφνικά άκουσα ήχο από πιστόλι. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα και τις υπόλοιπες τουφεκιές μέσα στο μαγαζί και κόσμο να τρέχει πανικόβλητος αριστερά και δεξιά από όλες τις πόρτες, άνθρωποι να πέφτουνε στην άσφαλτο κάτω. Ένας πανικός”.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε άλλο ένα τζιπ ασημένιο το οποίο έφυγε τρέχοντας. “Δεν προλάβαινες να δεις πινακίδες”.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα