ΕΛΑΣ: Δεν είναι στη λίστα του πλοιάριου τα δύο κοριτσάκια

ΕΛΑΣ: Δεν είναι στη λίστα του πλοιάριου τα δύο κοριτσάκια

Ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών πήγε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας, είδε την λίστα του συγκεκριμένου πλοιαρίου με τους διασωθέντες και δεν υπήρχαν μέσα σε αυτή. Πλέον ερευνώνται άλλες λίστες μήπως έχει μπερδευτεί και παράλληλα το Λιμεναρχείο βρίσκεται σε επικοινωνία με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και την Αστυνομία.

Συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί η τύχη των δύο 9χρονων κοριτσιών με τους παππούδες τους που ακόμη αγνοούνται, δύο 24ωρα μετά τις καταστροφικές φωτιές που ισοπέδωσαν την Ανατολική Αττική.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών επικοινώνησε με τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αναγνωρίζει τις δίδυμες κόρες του στα πλάνα με την διάσωση πολιτών από πλοιάριο που τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο πατέρας μετέβη στο Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου τους επέδειξαν οι λιμενικοί τη λίστα με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες του συγκεκριμένου πλοιαρίου, ωστόσο μέσα σε αυτή δεν υπάρχουν τα ονόματα των παιδιών του αλλά άσχετα ονόματα, Πλέον ερευνώνται οι λίστες και άλλων πλοιαρίων που περισυνέλλεξαν πληγέντες από την θάλασσα και το Λιμενικό βρίσκεται σε επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία που επίσης ερευνά πλέον την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο άντρας που φαίνεται στα πλάνα δίπλα στα συγκεκριμένα κοριτσάκια επίσης παρενέβη σε τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αυτά είναι τα δικά του παιδιά και παιδιά συγγενών αλλά δεν προκύπτει έως τώρα να το έχει αναφέρει στις Αρχές, κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου αφού προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί του οι Αρχές.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μπέρδεμα του πατέρα των δύο κοριτσιών, ο οποίος μέσα στην αναστάτωσή του μπορεί να νόμιζε ότι είδε τα παιδιά του και αν αυτά παραμένουν αγνοούμενα ή έχουν διασωθεί και οδηγηθεί σε κάποια δομή, ή ακόμη χειρότερα αν έχει γίνει κάτι τραγικό αφού αγνοούμενοι είναι και ο παππούς και η γιαγιά τους.

 

Η οικογένεια φέρεται να έχει δώσει DNA στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και έτσι αν έχει συμβεί κάτι τραγικό θα προκύψει από την διαδικασία της διασταύρωσης στα Εργαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκαν 26 άτομα, παιδιά αγκαλιασμένα με τους γονείς και τους παππούδες τους που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στη θέση Ζούγκλα στο Μάτι και γι αυτούς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία της αναγνώρισης μέσω των εργαστηρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα