Φωτιά σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Φωτιά σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
korinthostv.gr

Η κυκλοφορία διεκόπη από τις 5.25 και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία λίγο πριν τις 7 το πρωί. Παραμένουν οι πυροσβέστες στο σημείο μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που μετέφερε το φορτηγό.

Φωτιά ξέσπασε στις 05:25 τα ξημερώματα σε φορτηγό πιθανόν από μηχανική βλάβη, το οποίο μετέφερε χρώματα και ακινητοποιήθηκε στο 115 χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Συκιάς Κορινθίας, μεταξύ Ξυλοκάστρου και Κιάτου.

Ο οδηγός ευτυχώς πρόλαβε και ακινητοποίησε εγκαίρως το φορτηγό και απομακρύνθηκε πριν η φωτιά εξαπλωθεί στο εμπόρευμα που μετέφερε, καθώς όταν συνέβη αυτό εξαιτίας των χρωμάτων, η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε αμέσως από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αποκαταστάθηκε στο ρεύμα προς Πάτρα στις λίγο μετά τις 6 το πρωί και εντελώς λίγο πριν τις 7 το πρωί, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα γινόταν με εκτροπές μέσω παρακαμπτηρίων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Στο σημείο παρέμειναν μέχρι να κατασβεστεί πλήρως η φωτιά, 15 άντρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα