Συναντήθηκαν Τσοχατζόπουλος – Σταμάτη

Συναντήθηκαν Τσοχατζόπουλος – Σταμάτη
Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη Eurokinissi

Ψυχρή η στάση της Βίκυς Σταμάτη παρά τις προσπάθειες προσέγγισης του πρώην υπουργού

Τετ α τετ βρέθηκαν πριν λίγη ώρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη, λίγες ωρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή της ότι καταθέτει διαζύγιο.

Η καταδικασθείσα σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, με ελαφρυντικό, οδηγήθηκε πριν από λίγο στη δικαστική αίθουσα όπου συνεδριάζει για τρίτη ημέρα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, προκειμένου να είναι παρούσα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για πρώτη φορά, η Βίκυ Σταμάτη δεν βρέθηκε δίπλα στο σύζυγό της αλλά κάθισε δύο σειρές πίσω από αυτόν στο εδώλιο, δίχως να ανταλλάξουν κουβέντα. Αν και ο Ακης Τσοχατζόπουλος επιχείρησε να της μιλήσει, πλησιάζοντάς την, εκείνη δεν του έδωσε σημασία, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να επιστρέψει στη θέση του.

Λίγο αργότερα, επιχείρησε τυο ίδιο για δεύτερη φορά, με τη Βίκυ Σταμάτη να σηκώνεται όρθια και να βγαίνει από την αίθουσα, δίχως να συνομιλήσει με κανένα.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η ανακοίνωση του δικαστηρίου επί των κατασχέσεων, δημεύσεων και δεσμεύσεων, που αποτελεί και το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα