Θρήνος για την Εβίτα που πήδηξε στον γκρεμό-Το αντίο του αθλητικού κόσμου

Θρήνος για την Εβίτα που πήδηξε στον γκρεμό-Το αντίο του αθλητικού κόσμου

Η 13χρονη Εβίτα πήδηξε στο κενό για να σωθεί από τις φλόγες - Μαζί της χάθηκαν στην τραγωδία στο Μάτι ο πατέρας και ο αδερφός της - Το "αντίο" του Σιμόες

Αδιανόητη είναι η τραγωδία που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας μετά τις φονικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την ανατολική Αττική. Οι ιστορίες των θυμάτων προκαλούν οδύνη.

Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την πυρκαγιά χωρίς να γνωρίζει πως από κάτω υπήρχαν μόνο βράχια. Το κορίτσι σκοτώθηκε ακαριαία. Η μητέρα της πληροφορήθηκε την Τρίτη και για τον χαμό του 54χρονου συζύγου της Γρηγόρη και του 11χρονου γιου της Αντρέα Φύτρου.  Η μητέρα δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια καθώς εργαζόταν στην Αθήνα.

Η Εβίτα και ο αδερφός της φοιτούσαν στο Αρσάκειο με τον γλωσσολόγο και τον πρόεδρό του, Γιώργο Μπαμπινιώτη, να εκφράζει τη θλίψη του με δημόσια ανάρτησή του.

Η Εβίτα ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας, ενώ είχε κερδίσει χρυσά μετάλλια. Αθλητικοί σύλλογοι και οι φίλοι της την αποχαιρετούν σήμερα με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της ήταν και εκείνος παλαιότερα αθλητής ποδηλασίας στην ΑΕΚ ενώ και ο 11χρονος Ανδρέας ήθελε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση.

Την Τετάρτη ο αρχηγός της ΑΕΚ θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στην 13χρονη αθλήτρια ανεβάζοντας και εκείνος τη φωτογραφία της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα