Τζέλλης: Οι άνθρωποι του Μιχαλολιάκου αισθάνονται πως έχουν ασυλία

Τζέλλης: Οι άνθρωποι του Μιχαλολιάκου αισθάνονται πως έχουν ασυλία
Ξεκίνησε μετά από τέσσερις μήνες διακοπής λόγω της αποχής των δικηγόρων η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.Η πολιτική αγωγή κατέθεσε σήμερα στην έδρα άδεια από τους δικηγορικούς συλλόγους Αθήνας και Πειραιά,όμως η δίκη αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα,έτσι ώστε να ζητηθούν αντίστοιχες άδειες και από τους συνηγόρους υπεράσπισης,Παρασκευή 20 Μαϊου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Με αφορμή την είδηση πως ένας από τους άνδρες που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο Μετς, είναι υπάλληλος της Βουλής και πρόσκειται στη ΧΑ, ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα μιλά στο Ραδιόφωνο 24/7

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αισθάνονται πως έχουν ασυλία δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα Ανδρέας Τζέλλης με αφορμή τη σύλληψη συνεργάτη του Νίκου Μιχαλολιάκου στα επεισόδια του Μετς το Σάββατο.

Σημείωσε πως πρέπει να δούμε την ποιότητα αυτών των ανθρώπων.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Θυμίζουμε πως μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή και μέλος της Χρυσής Αυγής κοντά στον Νίκο Μιχαλολιάκο, είναι ένας απ’ τους εννιά συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟ και Εθνικού. Από τις επιθέσεις παραδόθηκαν στις φλόγες 7 μοτοσικλέτες και υπέστησαν εκτεταμένες φθορές 5 σταθμευμένα οχήματα. Για τα επεισόδια από τις 11 προσαγωγές, στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία, οι 8 κατέληξαν συλλήψεις.

Ο 37χρονος κατηγορείται για τα επεισόδια αλλά και για επίθεση σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον οποίο έριξε κάτω μαζί με τη μοτοσικλέτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα