Άβολη στιγμή: Της πήραν το στέμμα της “Mrs Sri Lanka”, αμέσως μετά την απονομή

Άβολη στιγμή: Της πήραν το στέμμα της “Mrs Sri Lanka”, αμέσως μετά την απονομή

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σρι Λάνκα η αφαίρεση του στέμματος της "Μις Σρι Λάνκα" λίγα λεπτά μετά την απονομή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι ήταν διαζευγμένη.

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από την σκηνή  η Pyshpika De Silva, νικήτρια του διαγωνισμού “Μις Σρι Λάνκα 2020″, καθώς της αφαιρέθηκε το στέμμα λίγα μόλις λεπτά μετά την βράβευσή της, για να δοθεί στην γυναίκα που ήρθε στην δεύτερη θέση.

Ο λόγος, όπως ανακοίνωσε η νικήτρια του 2019, Caroline Jurie, που έκανε και την απονομή, ήταν το γεγονός ότι η De Silva είναι διαζευγμένη, ενώ οι κανόνες του διαγωνισμού επιβάλλουν οι συμμετέχουσες να έχουν παντρευτεί χωρίς όμως να έχουν λάβει διαζύγιο.

Έτσι, σε μία εξαιρετικά άβολη τηλεοπτική στιγμή, η Jurie αφαιρεί το στέμμα που λίγα λεπτά πριν είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της De Silva, για να το δώσει στην δεύτερη του διαγωνισμού, με την ανατραπείσα νικήτρια να αποχωρεί με λιγμούς. Μάλιστα, μία γυναίκα ακόμα έρχεται στην σκηνή και τραβά βίαια το στέμμα από την De Silva, ενώ φαίνεται να την επιπλήττει!

H σχετική ανακοίνωση και η αφαίρεση του στέμματος στο 1:11

Όπως αναφέρουν Μέσα της Σρι Λάνκα, οι διοργανωτές επανήλθαν και ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook τόνιζε πως είναι σε διάσταση χωρίς όμως να έχει λάβει διαζύγιο και καλούσε όποιον έχει σχετικά έγγραφα να τα καταθέσει.

Όπως ανέφερε η ίδια, έχει τραυματιστεί κατά την αφαίρεση του στέμματος, ενώ προσέφυγε και στην Δικαιοσύνη για την “αδικαιολόγητη και προσβλητική συμπεριφορά” σε βάρος της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα