Κυκλοφόρησε το Villas 2018

Κυκλοφόρησε το Villas 2018

Το νέο Villas 2018, πιστό στη διεθνή πλέον κατεύθυνση της δημοφιλούς σειράς ετήσιων λευκωμάτων του ek magazine, παρουσιάζει 14 από τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα πολυτελών προαστιακών κατοικιών από διαφορετικά σημεία του πλανήτη σε μια δίγλωσση έκδοση υψηλής αισθητικής.

 

Πραγματοποιήσεις δημοφιλών αρχιτεκτόνων στην Καλιφόρνια και τη Βραζιλία, στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και το Ισραήλ, στην Ισπανία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο συμπορεύονται εδώ με την ελληνική αρχιτεκτονική, στην Αθήνα, την Κρήτη και την Κω και με την αρχιτεκτονική της Κύπρου, αποκαλύπτοντας τις σύγχρονες τάσεις στο design εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, την αισθητική και την τεχνολογία της κατοικίας.

Το τεύχος περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με δυο νέους στην ηλικία, αλλά ήδη πετυχημένους αρχιτέκτονες, τον Ταϊλανδό Ayutt Mahasom (Ayutt and Associates design – AAd) και τον Ισπανό Fran Silvestre.

Το Villas 2018 διατίθεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, κιόσκια τύπου και αεροδρόμια στις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ομάν, Ινδία, Κίνα, Κορέα και Ταϊβάν.

Το Villas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα