Χατζηδάκης: Σωστή η απόφαση της Ντόρας να πάει στην ορκωμοσία Ερντογάν

Χατζηδάκης: Σωστή η απόφαση της Ντόρας να πάει στην ορκωμοσία Ερντογάν
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

"Με την λογική του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας δεν θα έπρεπε να δει τον Ερντογάν", είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Δεν απέκλεισε εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη, να ταξιδέψει στην Τουρκία για την ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Η Επόμενη μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

“Ήταν σωστή απόφαση”, σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως δεν γνωρίζει, εάν υπήρχε προσυνεννόηση. “Υποθέτω πως υπήρξε, ναι”, σημείωσε.

“Είναι μία σωστή απόφαση, από την αρχή είχαμε πει, ότι πρέπει να κρατάμε ανοιχτούς διαύλους με την Τουρκία κι αυτό πρέπει να κάνει και η κυβέρνηση. Μας πληγώνει αυτό που συμβαίνει με τους δύο Έλληνες και δεν είμαστε στη λογική του συμβιβασμού”. “Με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θα έπρεπε να δει τον Ερντογάν”, πρόσθεσε.

Για το Μακεδονικό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι όλα είναι ανοιχτά, καθώς υπάρχουν δύο κυβερνητικοί εταίροι. “Στους ΑΝΕΛ έχει μποφόρ, στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει άπνοια. Δεν θα απέκλεια ακόμα και εκλογές τον Σεπτέμβριο, για να αποφευχθεί επιδείνωση της εικόνας της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες. Στο γραφείο μου, τους είπα, από τις 20 Αυγούστου να είναι πίσω”, είπε γελώντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα