Χρήστος Ζαμπούνης για Κάρολο: Έχει πολύ Ελλάδα μέσα του

Χρήστος Ζαμπούνης για Κάρολο: Έχει πολύ Ελλάδα μέσα του
Ο συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης Ο συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης μιλά για την γνωριμία του με τον Κάρολο, το συνοικέσιο του πρίγκιπα με την Νταϊάνα και την μεγάλη αγάπη του με την Καμίλα

“Ο Κάρολος έχει πολύ Ελλάδα μέσα του και αυτό δεν προκύπτει μόνο επειδή ο παππούς του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδος, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο το ’22 και δεν εκτελέστηκε με την παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων. Ο Κάρολος όταν λέει ότι έχει την Ελλάδα στο αίμα του φαίνεται και από τις αναρίθμητες επισκέψεις που έχει κάνει στη χώρα μας” σημείωσε μεταξύ των άλλων μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, με αφορμή την επίσκεψη του ζεύγους στην Ελλάδα.

Όπως σημείωσε ο κ. Ζαμπούνης “ο Κάρολος σπάει ένα εμπάργκο που είχε η οικογένειά του σε σχέση με την Ελλάδα και σπάει με ωραίο τρόπο. Η επίσκεψή του έχει πολλούς συμβολισμούς και είναι και πολύ ευχάριστο που ο πρωθυπουργός ξεπερνάει ιδεοληψίες για τον βασιλικό θεσμό και αποφασίζει να τον συναντήσει”.

Για τον πρίγκιπα της Ουαλίας σημειώνει επίση ότι η Ελισάβετ του αναθέτει όλο και περισσότερες αρμοδιότητες “οπότε ο Κάρολος θα είναι ο νέος βασιλιάς” υπογραμμίζει με νόημα.

Για την σχέση του με την Νταϊάνα επεσημαίνει ότι “δεν ταίριαζαν σαν ζευγάρι”, ενώ για την  δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα τονίζει ότι “είναι με την γυναίκα που αγαπάει”.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ζαμπούνης στο Ραδιόφωνο 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα