Χρυσή Αυγή: Δήθεν διαγραφή Μπαρμπαρούση – Τον χειροκρότησαν και πήγαν όλοι μαζί πλατεία

Χρυσή Αυγή: Δήθεν διαγραφή Μπαρμπαρούση – Τον χειροκρότησαν και πήγαν όλοι μαζί πλατεία
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στο Σύνταγμα με το μπλοκ της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά την προτροπή του στις ένοπλες δυνάμεις για πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής

Ο Μπαρμπαρούσης μίλησε για πραξικόπημα μέσα στη Βουλή, χειροκροτούμενος από όσους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν παρόντες. Μετά βγήκε μαζί τους στην πλατεία Συντάγματος. Μία ώρα αργότερα τον διέγραψαν γιατί ήταν...εκτός γραμμής. Ποιός τους πιστεύει;

H Χρυσή Αυγή πασχίζει να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου για την ευθεία υποκίνηση σε στρατιωτικό πραξιόπημα που απηύθυνε από το βήμα της Βουλής(!) ο Κώστας Μπαρμπαρούσης και η διαγραφή του παραπέμπει ευθέως σε νομικό τέχνασμα – παρά σε ουσιαστική πολιτική αποδοκιμασία.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος έσπευσε να κάνει τηλεοπτική δήλωση περιστοιχιζόμενος από τους υπόλοιπους βουλευτές του, προφανώς με νομική καθοδήγηση.

Για όποιον αμφιβάλει, η εικόνα μιλά μόνη της. Δείτε πως αντιδρούν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, όλοι οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που ο Μπαρμπαρούσης καλεί σε πραξικόπημα τις ένοπλες δυνάμεις.

 

Χειροκροτούν άπαντες και χαμογελούν κατευχαριστημένοι! Για του λόγου το αληθές, παρατηρήστε και πως ακριβώς αντέδρασαν σε πραγματικό χρόνο, στο βίντεο από το κανάλι της Βουλής.

Λίγα λεπτά αργότερα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής βγήκε στο Συνταγμα για να συναντησει την ομάδα των υποστηρικτών της, που είχε στο μεταξύ πάρει θέση στην πλατεία – λίγο πιο πέρα απο το κεντρικό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό κατά της συμφωνίας.

Εκεί ο Μπαρμπαρούσης, αφού είχε πεί όσα είχε πει μέσα στη Βουλή, περιστοιχιζόταν από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίς να ενοχλείται φυσικά κανένας από την παρουσία του.

Διακρίνεται δίπλα ακριβώς στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Εκεί μαζί τους ήταν και όλοι οι άλλοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή ουδείς είχε παραπονεθεί στον Μπαρμπαρούση για την παραίνεση του πραξικοπήματος.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στο Σύνταγμα με το μπλοκ της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά την προτροπή του στις ένοπλες δυνάμεις για πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής

Για του λόγου το αληθές, το News247.gr έχει στη διάθεσή του δύο φωτογραφίες από το μπλοκ των χρυσαυγιτών με τον Μπαρμπαρούση παρόντα…

Κατόπιν αυτού, καθένας μπορεί να κρίνει και να αντιληφθεί τί είδους “διαγραφή” έχει γίνει από την Χρυσή Αυγή και για ποιό λόγο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα