Δανέλλης: Η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της με το συλλαλητήριο

Δανέλλης: Η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της με το συλλαλητήριο
National Council on Foreign Policy in Athens. Greece on May 10, 2017 / 10 , 2017. SOOC

Ο βουλευτής του Ποταμιού στηλίτευσε τους χρυσαυγίτες που απεύθυναν προσκλητήριο συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής μέσα από τη Βουλή. "Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική" ξεκαθάρισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο επανάκαμψης της Χρυσής Αυγής μέσα από τα συλλαλητήρια για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ απεύθυνε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής του Ποταμιού πήρε το λόγο λίγη ώρα μετά τον χρυσαυγίτη Γ. Αϊβατίδη που απεύθυνε από την Ολομέλεια προσκλητήριο συμμετοχής “όλων των Ελλήνων” στο συλλαλητήριο της Κυριακής. «Θέλω να επισημάνω την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής που τρίβει τα χέρια της» είπε ο κ. Δανέλλης στους βουλευτές και επέκρινε το πολιτικό σύστημα ότι δεν έχει ψυχραιμία να χειριστεί το ονοματολογικό. «Θέλω να απευθυνθώ σε αγνούς πατριώτες, η άγνοια και η παραπληροφόρηση θα τους οδηγήσει στο συλλαλητήριο» προειδοποίησε σε ίδιο τόνο ο βουλευτής του Ποταμιού.

Χριστοδουλοπούλου: Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστικό κόμμα

Μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής για το προσκλητήριο που απεύθυνε στο συλλαλητήριο εξαπέλυσε και η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου με αφορμή υβριστικές εθνικιστικές αναφορές του χρυσαυγίτη Χρ. Παππά. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου χαρακτήρισε «φασιστικό» κόμμα τη Χρυσή Αυγή και κατήγγειλε την προπαγάνδα της υπέρ του συλλαλητηρίου. «Εξευτελίζετε το συλλαλητήριο. Κάτι θα καταλάβει ο κόσμος για τα τεκταινόμενα της Κυριακής» συμπλήρωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενη στους χρυσαυγίτες.

(Φωτογραφία: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα