Φίλης σε ΝΔ: Ο διάλογος είναι στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της αριστεράς

Φίλης σε ΝΔ: Ο διάλογος είναι στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της αριστεράς

Στην αναγκαιότητα του διαλόγου επιμένει το μέλος του ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ, που απάντησε στη ΝΔ με μία δήλωση που διένειμε η Κουμουνδούρου. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δε μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον από αυτό των μνημονίων

Με μία δήλωση που διένειμε κεντρικά η Κουμουνδούρου απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Φίλης στον αναπληρωτή εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού, υποστηρίζοντας ότι ομολογεί πως “τα πανηγύρια Τσίπρα για έξοδο από το μνημόνιο είναι κοροϊδία”.

Ο κ. Φίλης επέμεινε στην αναγκαιότητα του διαλόγου τον οποίο χαρακτήρισε στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της αριστεράς και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δε μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον από αυτό των μνημονίων, για αυτό και δε μπορεί να συμμετάσχει σε ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη ημέρα.

Ειδικότερα ο κ.Φίλης δήλωσε:

“Είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας, και των κοινωνικών ανισοτήτων να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή οικονομία. Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα