Κυρανάκης: Ο Φίλης ομολογεί ότι τα πανηγύρια Τσίπρα για καθαρή έξοδο είναι κοροϊδία

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού επικαλέστηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση, αλλά όχι τα μέτρα

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δήλωσε:

«Επιτέλους, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν, πλέον, την αλήθεια. Ότι τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία, καθώς τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση, αλλά όχι τα μέτρα.

Αλήθεια, όμως. Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το τέταρτο Μνημόνιο όσοι σήκωσαν το χέρι και το ψήφισαν;».

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 είπε, ότι ότι "βγαίνοντας από τα μνημόνια δεν θα πάμε από την κόλαση στον παράδεισο, ωστόσο η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να διαπραγματευτεί το ύψος των πλεονασμάτων, το αφορολόγητο και τις συντάξεις".

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι πρέπει να έρθει προς συζήτηση στη βουλή και να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα οι στόχοι για το οικονομικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, τονίζοντας ότι τα πλεονάσματα 3,5% πρέπει να αναθεωρηθούν προς τα κάτω γιατί -όπως επισήμανε- αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχιστεί η αφαίμαξη των εισοδημάτων από τους φορολογούμενους αλλά και η ρευστότητα από την αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: