Γ. Μαυρωτάς: “Δεν θα φύγουν βουλευτές από το Ποτάμι”

Γ. Μαυρωτάς: “Δεν θα φύγουν βουλευτές από το Ποτάμι”
Ο Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο.

“Δεν βλέπω φυγόκεντρες τάσεις βουλευτών από το Ποτάμι. Ειδικά μετά την τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν προκύπτει εικόνα διάλυσης και διαρροής” σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Τόνισε ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αποφασιστεί την Κυριακή η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής και παραδέχθηκε ότι από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν γίνεται προσπάθεια να αποταπεί το “διαζύγιο”: “Κάποιοι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θεωρούν ότι το Ποτάμι είναι αγκάθι που αν το αφαιρέσουν θα γίνει η επιστροφή στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ και αυτό θα τους φέρει κόσμο. Νομίζω ότι κάνουν λάθος”.

Και πρόσθεσε: “Ως μηχανικός είμαι ενάντια στις παρορμητικές αποφάσεις. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι την Κυριακή πρέπει να τα βάλουμε κάτω όλα. Δεν πρέπει την Κυριακή να αποφασίσουμε αλλά να ακούσουμε και μετά να τα σταθμίσουμε. Το βασικό είναι πώς θα διασωθούν οι αρχές μας, το αντιλαϊκίστικο και το αντιπελατειακό”. Κατά τον κ. Μαυρωτά, “το Ποτάμι ακούγεται και εκτιμάται η στάση του. Η υπευθυνότητα του Ποταμιού αναγνωρίζεται παρόλο που αυτό μπορεί να μην είναι ορατό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα