Η Ζωή θέλει κι άλλο Πλιάτσικα

Η Ζωή θέλει κι άλλο Πλιάτσικα
Έναρξη εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με ανοικτή εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Σ¨αββατο 5 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο, η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής πως θα συναντηθεί με τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

“Εμείς συναντάμε τους φίλους μας Έξω! Με ανοιχτές πόρτες, σε ανοιχτούς δρόμους. Συναντάμε τους φίλους μας παντού. Συναντάμε παντού εσάς”. Με αυτό το σύντομο μήνυμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογραμμίζει τη σειρά επαφών της, στο πλαίσιο της δράσης “συναντήσεις της Ζωής με τον κόσμο” που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ένα κοριτσάκι γεμίζει έναν πίνακα με φωτογραφίες από τις συναντήσεις αυτές… Παράλληλα σημειώνεται πως το βράδυ της Παρασκευής, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας θα συναντήσει τον τραγουδιστή Φίλιππο Πλιάτσικα.

“Μας κάλεσε ο φίλος μας ο Φίλιππος. Και θα πάμε. Η συνάντηση της Παρασκευής είναι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Στο Γυάλινο” σημειώνει το post του Facebook στη σελίδα “ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ” που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, ένα χρόνο μετά το δημοψήφισμα.

Το πρώην μέλος των ΠΥΞ ΛΑΞ, συναντά απόψε τον B.D. FOXMOOR για μια σειρά εμφανίσεων στη μουσική σκηνή της Αθήνας.

thomas daskalakis ndp photo agency [email protected]

 

Τον Αύγουστο του 1967 γεννημένοι και οι δύο, στο Πέραμα ο ένας, στο Μενίδι ο άλλος, έμελλε να είναι ιδρυτικά μέλη και η ψυχή δύο εκ των επιδραστικότερων και μεγαλύτερων συγκροτημάτων στην Ελλάδα, των Πυξ Λαξ και των Active Member.

Θα ενωθούν για 3 Παρασκευές του Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου: 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

thomas daskalakis ndp photo agency [email protected]

 

Η Low Bap είναι η άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή του Μιχάλη Μυτακίδη, όπως ακριβώς και τα τραγούδια που την αφηγούνται, στην εκδοχή του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Όλες αυτές οι κοινές αφορμές περιμένουμε με αγωνία να ξεδιπλωθούν σ’ αυτήν τη παράσταση, που ετοιμάζεται σαν μυσταγωγία, με τραγούδια μοιρασμένα από 3 δεκαετίες, απ’ την εποχή των Πυξ Λαξ και των Active Member αλλά και προσωπικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα