Καταγγελία Κατσίκη για απόπειρα εισβολής στο γραφείο του

Καταγγελία Κατσίκη για απόπειρα εισβολής στο γραφείο του
Ο Κώστας Κατσίκης Eurokinissi

Υπάλληλος του γραφείου του βουλευτή, είδε τρία άτομα να προσπαθούν να εισέλθουν στον χώρο - Την ευθύνη ανέλαβε ο Ρουβίκωνας

Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του στο κέντρο καταγγέλλει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος του γραφείου του κ. Κατσίκη άνοιξε την πόρτα όταν χτύπησε το κουδούνι, και είδε μπροστά της μία γυναίκες και πίσω της δύο άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κάτι σαν κασκόλ. Θεωρώντας τα τρία άτομα ύποπτα, η υπάλληλος έκλεισε την πόρτα, μη επιτρέποντάς τους την είσοδο και κάλεσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, όταν αστυνομικοί έφτασαν στο γραφείο του βουλευτή, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Κατσίκης: Δέχομαι απειλές

Ο βουλευτής μιλώντας στην ΕΡΤ για το επεισόδιο, ανέφερε ότι δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του, είπε πως οι συνεργάτες του αντέδρασαν γρήγορα και με ψυχραιμία και απέτυχε η προσπάθεια εισβολής των αγνώστων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, όπως είπε. Ο βουλευτής ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται απειλές για τη ζωή του, μέσω τηλεφωνημάτων από διάφορες χώρες, όπως Καναδά, Ρουμανία, Γερμανία, Ελλάδα και πως έχει ενημερώσει σχετικά την αστυνομία.

“Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης”

Νωρίτερα, ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το κόμμα του: “Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης. Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν. Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα  έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ”.

Καμμένος: Στόχος η ανατροπή του πολιτεύματος

Στο περιστατικό με τους άγνωστους στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη αναφέρθηκε και ο Πάνος Καμμένος μέσω ανάρτησής του στο Twitter.  Ο κ. Καμμένος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα κάνοντας λόγο για προκαταρκτικές πράξεις για την ανατροπή του πολιτεύματος.

Με ανάρτηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Indymedia, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κατσίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα