ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης εμμένει στις συντηρητικές πολιτικές της δεξιάς

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης εμμένει στις συντηρητικές πολιτικές της δεξιάς
Φωτό αρχείου: Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής Nikos Libertas / SOOC

Η ΝΔ είναι απέναντι σε βασικά δικαίωματα των εργαζόμενων, υποστηρίζει το Κίνημα, εξαπολύοντας βέλη κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του στο ΣΕΒ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τις αναφορές του αρχηγού της αξωιματικής αντιπολίτευσης στα εργασιακά κατά τη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

“Οι σημερινές αναφορές του κ. Μητσοτάκη για τα εργασιακά, αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε βασικά δικαιώματα των εργαζομένων. Απέναντι στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις με καθολική ισχύ, απέναντι στην δυνατότητα προσφυγής των συνδικάτων  – ως του πιο αδύναμου μέρους –  στον θεσμό της Διαιτησίας” αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα και προσθέτει:

“Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ., αρνούνται να αποδεχθούν ότι μετά από 7 χρόνια θυσιών, η παραγωγή νέου πλούτου στη χώρα πρέπει να συνδέεται άμεσα με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων και την μείωση των Κοινωνικών Ανισοτήτων. Εμμένουν στις βαθιά συντηρητικές πολιτικές της Ελληνικής Δεξιάς” .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα