Μαυρωτάς: Με αιφνιδίασε το αίτημα για εκλογές

Μαυρωτάς: Με αιφνιδίασε το αίτημα για εκλογές
Ο Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

"Μάλλον ζητάμε εκλογές επειδή λένε ότι προσεγγίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του Ποταμιού

Αποστάσεις από το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής για εκλογές τώρα, πήρε ο βουλευτής του Ποταμιού στο Υπόλοιπο Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”, με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

“Με αιφνιδίασε το αίτημα για εκλογές” παραδέχτηκε και πρόσθεσε: “Δεν έγινε κάποια κοινοβουλευτική συνάντηση για να τα συζητήσουμε όλα αυτά”. Τόνισε επίσης ότι η θέση του Ποταμιού είναι ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. “Το να ζητάς τώρα εκλογές μάλλον γίνεται για το συμβολισμό του πράγματος, επειδή μας λένε ότι προσεγγίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ”, υποστήριξε. Το προβληματικό σημείο του αιτήματος για εκλογές, όπως είπε, είναι ότι αν γίνονταν τώρα δεν θα είχε κλείσει η αξιολόγηση, δεν θα είχε ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν θα ξεκινούσε η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης.

Εκλογές, πρόσθεσε, συνήθως δεν γίνονται καλοκαίρι, λόγω πανελλαδικών και τουριστικής περιόδου. Ως προς το νομοσχέδιο για την αναδοχή, που προβλέπει την κατοχύρωση αυτού του δικαιώματος για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Γ. Μαυρωτάς σημείωσε ότι “αν δεν ήταν το Ποτάμι πιθανώς δεν θα έφτανε στην ολομέλεια η συγκεκριμένη ρύθμιση”, ώστε να έχουν τη δυνατότητα βουλευτές όπως η Ντ. Μπακογιάννη να διαφοροποιηθούν από τα κόμματά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα