Μπακογιάννη: Είμαι υπέρ της αναδοχής αλλά δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στη ΝΔ

Μπακογιάννη: Είμαι υπέρ της αναδοχής αλλά δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στη ΝΔ
Η Ντόρα Μπακογιάννη Menelaos Myrillas / SOOC

"Το ζήτημα είναι η αγάπη που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός και όχι η σεξουαλική του προτίμηση" τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη - Η τοποθέτησή της για το Κίνημα Αλλαγής και για την προκήρυξη εκλογών

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εάν στην Νέα Δημοκρατία δεν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. Η  κα. Μπακογιάννη έκανε τη δήλωση αυτή στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και χαρακτήρισε εξαιρετική τη νομική επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα, σημειώνοντας ότι η ίδια σε θέματα συνείδησης αγνοεί το πολιτικό κόστος.

«Το ζήτημα είναι η αγάπη που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός και όχι η σεξουαλική του προτίμηση» τόνισε ενώ θύμισε ότι στην οικογένειά της τα παιδιά ήταν το παν και η μητέρα της συνήθιζε να λέει ότι κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από πολλή αγάπη.

Ως προς τις εκλογές, ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο «για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός πώς θα πορευτεί, υποδουλωμένος όπως είναι από τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί, στη νέα φάση».

Υποστήριξε ότι το Κίνημα Αλλαγής κατάλαβε πλέον την ανάγκη προσφυγής στις κάλπες για να καταλήξει ότι πρέπει η ΝΔ να συνεργαστεί «με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που θέλουν να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά για ένα μέλλον που να αξίζει στην ελληνική κοινωνία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα