ΝΔ: Ο Τσίπρας ζει πίσω από τις κλειστές πόρτες της εξουσίας

ΝΔ: Ο Τσίπρας ζει πίσω από τις κλειστές πόρτες της εξουσίας
Tα κεντρικά γραφεία του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας eurokinissi

Τι απαντά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις καταγγελίες της κυβέρνησης ότι υποκινεί αντιδράσεις και μποϋκοτάρει το περιφερειακό συνέδριο στη Μυτιλήνη. Ο πρωθυπουργός χρειάζεται 17 διμοιρίες ΜΑΤ για να κάνει τη φιέστα του δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Με αιχμή το μεταναστευτικό η ΝΔ αντεπιτίθεται και κάνει λόγο για «καταστροφή των νησιών» απαντώντας στις καταγγελίες για μποϋκοτάζ του 14ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου στη Μυτιλήνη και οργάνωση αντιδράσεων κατά της επίσκεψης του πρωθυπουργού που απευθύνει προς το Μοσχάτο το μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς στις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά της ΝΔ απάντησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτες μιλώντας για «εικονική πραγματικότητα» μιας «κυβέρνησης που δεν τολμά να βγει από τα γραφεία της γιατί δεν μπορεί. Ζει πίσω από τις κλειστές πόρτες της εξουσίας, όπως γίνεται με κάθε καθεστώς κι αναπαράγει τα ψεύδη και τις αυταπάτες της στα Μ.Μ.Ε. που ελέγχει. Και μ’ έναν πρωθυπουργό που χρειάζεται 17 διμοιρίες ΜΑΤ για να πάει στη Μυτιλήνη για την περιφερειακή του φιέστα».

«Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό» να μιλάει ο πρωθυπουργός για το παραγωγικό μοντέλο στο Βόρειο Αιγαίο σε συνέδριο με τίτλο «στο πλευρό των νησιών στο ύψος των ανθρώπων» σχολίασαν οι βουλευτές της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου, Μανώλης Κόνσολας και Νότης Μηταράκης με αφορμή την απόφαση του διευθυντή της υπηρεσίας ασύλου. Όπως υποστηρίζουν οι γαλάζιοι βουλευτές η απόφαση να περιορίζεται η παραμονή μόνο στα νησιά όσων αιτούνται άσυλο θα δώσει τη «χαριστική βολή» στα νησιά αντί της άμεσης ανάγκης αποσυμφόρησής τους όπως αναφέρουν.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η χώρα μας δεν θέλει και δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες», ενώ στην πρόσφατη επίσκεψη στη Λέσβο του κλιμακίου της ΝΔ υπό το Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τα επεισόδια στην πλατεία Σαπφούς, ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει τα νησιά σε «παρκινγκ ανθρώπινων ψυχών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα