Παναγιώτης Ρήγας: Ντροπή για τη χώρα η κίνηση Σαμαρά

Παναγιώτης Ρήγας: Ντροπή για τη χώρα η κίνηση Σαμαρά
Ο Πάνος Ρήγας γγ του ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης καθοδηγείται από την ακροδεξιά και τον Σαμαρά.

Ντροπή για τη χώρα χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας -μέσω του Ραδιοφώνου 24/7- την κίνηση Σαμαρά και πρόσθεσε οτι είναι ο χειρότερος πολιτικός που πέρασε ποτέ από τη χώρα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη λύση στο Σκοπιανό.

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδηγείται από την ακροδεξιά και τον Σαμαρά, ξεχνώντας ότι ήταν εκείνος που έριξε τον πατέρα του”.

Όσον αφορά την αναμενόμενη πρόταση μομφής από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας είπε “καλώς να ορίσει”.

Ο κ. Σαμαράς το πρωί της Τετάρτης εξαπέλυσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ επισημαίνοντας πως δεν είναι μόνο μια κακή συμφωνία, αλλά και ένας αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει πως οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του ελληνικού λαού προσθέτοντας πως «η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα