Σκοπιανό: Με ισόβια ή θάνατο απειλούν Παμμακεδονικές Οργανώσεις όποιον αποδεχτεί σύνθετη ονομασία

Σκοπιανό: Με ισόβια ή θάνατο απειλούν Παμμακεδονικές Οργανώσεις όποιον αποδεχτεί σύνθετη ονομασία
O πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Έστειλαν εξώδικο σε βουλευτές και τους κατηγορώντας τους ότι διαπράττουν εσχάτη προδοσία και συνέργεια σε επιβουλή εδαφικής ακαραιότητας - "Κάποιοι έχουν ξεφύγει" σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής

Με την επιβολή ισόβιας κάθειρξης ή θανατικής ποινής από τη Δικαιοσύνη απειλούν Παμμακεδονικές οργανώσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού όσους βουλευτές ψηφίσουν στη Βουλή σύνθετη ονομασία για την πΓΔΜ.

Τέσσερις Παμμακεδονικές οργανώσεις (Μακεδονίας, Καναδά, Ν. Αφρικής και Αυστραλίας) απέστειλαν προ ημερών εξώδικο στους βουλευτές απειλώντας τους ότι εάν αποδεχτούν και ψηφίσουν λύση για το ονοματολογικό με σύνθετη ονομασία τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης ή θανάτου. «Σας ενημερώνουμε ότι διαπράττετε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο» αναφέρει το εξώδικο.

Την ύπαρξη του εξωδίκου των Παμμακεδονικών Οργανώσεων αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, επισημαίνοντας ότι οι οργανώσεις εγκαλούν τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία σε περίπτωση που ψηφίσουν υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομασία. «Κάποιοι έχουν ξεφύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα