Σκοπιανό: Τσίπρας και Ζάεφ υπέγραψαν τη συμφωνία στις Πρέσπες

Σκοπιανό: Τσίπρας και Ζάεφ υπέγραψαν τη συμφωνία στις Πρέσπες
Υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ από τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της πΓΔΜ, Νίκο Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ και τον Ειδικό Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Eurokinissi

Υπεγράφη η συμφωνία για το ονοματολογικό ανάμεσα στους ΥΠΕΞ των δύο χωρών Νίκο Κοτζιά και Νικόλα Ντιμιτρόφ. Τραυματίες και ένταση στη συγκέντρωση ενάντια στην επίλυση στο Πισοδέρι. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό μέσα από την Liveblog πλατφόρμα του News24/7

Σε μια τελετή γεμάτη συμβολισμούς στη Μεγάλη Πρέσπα, τη λίμνη που ενώνει την Ελλάδα, την πΓΔΜ και την Αλβανία, υπεγράφη η συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο χωριό Ψαράδες μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Μάθιου Νίμιτς, ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, τον επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν και την Ροζμαρί Ντι Κάρλο, εκπρόσωπο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, αναπληρώτρια γ.γ. για Πολιτικές Υποθέσεις.

Από την απέναντι πλευρά έφτασε στους Ψαράδες ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, με σκάφος μέσω της λίμνης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση – δεν χρειάζεται refresh



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα