Τo… “γυμναστήριο των αναρχικών” και οι επιθέσεις στον Αλέκο Φλαμπουράρη

Τo… “γυμναστήριο των αναρχικών” και οι επιθέσεις στον Αλέκο Φλαμπουράρη
Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά της αστυνομικής δύναμης έξω από το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη Eurokinissi

Πού αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες επιθέσεις στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας. Η αστυνομική κάλυψη που δόθηκε στον ιδιοκτήτη να γκρεμίσει την «παλαίστρα» που ήταν στην ίδια γειτονιά και οι αντιδράσεις.

Δεν είναι τυχαίο το μπαράζ επιθέσεων έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη τις τελευταίες ημέρες.

Η ΕΛΑΣ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το News 24/7, αποδίδει τις επιθέσεις στο γκρέμισμα της «παλαίστρας» που υπήρχε έως πρόσφατα σε εγκαταλειμμένο σπίτι της περιοχής των Εξαρχείων, κοντά στην οδό Βουλγαροκτόνου, όπου βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Η «Παλαίστρα» αποτελούσε ένα ιδιότυπο … «γυμναστήριο των αναρχικών», εντός του οποίου –σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ. – γυμνάζονται ομάδες αναρχικών.

Ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να κατεδαφίσει το εγκαταλελειμμένο σπίτι, προκειμένου –σύμφωνα με τις πληροφορίες- να δοθεί για αντιπαροχή.

Η συνδρομή δόθηκε από την ΕΛ,ΑΣ,, η «Παλαίστρα» γκρεμίστηκε και αναρχικές ομάδες απάντησαν με επιθέσεις στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Αναρχικοί, όμως, φέρεται να ενοχλούνται –σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- και από δυο ακόμα εξελίξεις:

Πρώτον, επειδή οι παλαιοί αναρχικοί –και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι- δεν αντιδρούν ή και καλωσορίζουν τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή για τις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών.

Και δεύτερον, επειδή το τελευταίο διάστημα έγιναν συλλήψεις «μπαχαλάκηδων» από τα Εξάρχεια…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα